bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Estudi de les escriptures (Bíblia)

Informació

Mn. Beto Sols
932 002 916
vicari@santaagnes.com

El Curs de Bíblia on-line l'ofereix Mn. Beto, vicari de la nostra parròquia. És un curs complet, ordenat, amb mapes, esquemes, que té la intenció d'ajudar a entendre bé la història de la nostra salvació. Sovint els catòlics reconeixem que hauríem de conèixer molt millor les Sagrades Escriptures, especialment l'Antic Testament. Aquest curs pretén ser un complement a aquesta lectura de la Bíblia que tots hauríem de fer. Es tracta d'un curs extens, però al mateix temps de caràcter clarament divulgatiu, és a dir, fàcil de comprendre. Qui ho segueixi tindrà un gran coneixement de Bíblia.

Entre els mesos d'octubre a juny, cada dimarts a les 22:00 h es publica al canal YouTube de Mn. Beto un vídeo nou d'uns 20 minuts. El curs complert constarà en total de més d'un centenar de vídeos. Aquest primer any, durant el curs 2020-2021 s'hauran publicat més de 35 vídeos. Segueix el Curs de Bíblia al canal de Youtube de Mn. Beto: padrebetosols

Grups petits

Informació

Miguel Vidal-Quadras
miguelvidalquadras@gmail.com

El grup petit és el lloc on la nostra comunitat parroquial es fa petita. Els grups consten de 6 a 12 persones que es reuneixen mensual, quinzenal o setmanalment a les llars per parlar de la fe, aprofundir en la Paraula i en el missatge que es proposa des de la parròquia i recolzar-se mútuament en la seva relació amb Crist. És el lloc on tenir cura dels altres i ser cuidats; un lloc en el qual impactar en la nostra comunitat i al món. Tots els feligresos estan cridats a fomentar la creació de nous grups petits i a participar-hi.

Les reunions tenen una durada d'una hora i mitja i es porta a terme al voltant d'una taula. Comencen amb una oració d'agraïment a Déu per després passar a visionar l'ensenyament mensual que se'ns proposa des de la parròquia, i la lectura d'un text de les Sagrades Escriptures. Després s'obre un temps de col•loqui sobre l'ensenyament i la lectura que s'acaben d’escoltar, i en el qual cada membre del grup pot compartir les seves reflexions i estar atent al que els altres han de dir. Per finalitzar, es fa una oració d'intercessió per les peticions de cada un.

Els Tallers d'Oració i Vida

Informació

Manuel Vaillo Anglés
626.67.38.68
manuel.vaillo50@gmail.com

Els Tallers d'Oració i Vida constitueixen un servei a l'Església i tenen com a objectiu primordial ensenyar als fidels a pregar d'una manera ordenada i progressiva. Es realitza, a través de cursos eminentment pràctics, a la manera d'un taller, en els quals s'aprèn a resar resant.

Curs de Catecisme

Informació

Mn. Beto Sols
932 002 916
vicari@santaagnes.com

El Curs de Catecisme on-line l'ofereix Mn. Beto, vicari de la nostra parròquia. El Catecisme és el resum de tota la doctrina de l'Església: la fe, els sagraments, els manaments i l'oració. Aquest curs tracta d'explicar de manera fàcil i divulgativa tota aquesta doctrina, amb bons esquemes, i tot a través de vídeos a YouTube d'uns 20 minuts. Aproximadament es va publicant un vídeo cada mes, fent una aturada en els mesos d'estiu.

Proyecto Amor Conyugal

Informació

Rafa Comella
676.485.108
rcomella@escofet.com
Claudia Bolla
696.521.195
claudia_bolla66@hotmail.com

Vols experimentar al teu matrimoni l'amor veritable i potser no saps com aconseguir-ho?

Projecte Amor Conjugal és un camí per a descobrir la veritat i la bellesa de la nostra vocació conjugal.

Pas a pas i de la mà de la ‘Teología del cuerpo’ de Sant Joan Pau II anirem descobrint el pla de Déu per al nostre matrimoni. Anem a aprendre a créixer en amor conjugal, i junts, cap a Déu. No ens conformem amb menys!

(Requisit indispensable estar casat per l’Església Catòlica)

Catequesi Infantil

Informació

Yago Alegret
606.813.441
yagoalegret14@gmail.com
Itziar Canals
640.282.643
itziar.canals@gmail.com

Aquesta activitat s'adreça als nens que cursen entre 3r i 6è de Primària i consisteix en reunions setmanals d'una hora que van seguides de la participació en la missa familiar dels nens i nenes i de les seves famílies.

La nostra educació en la fe pretén ensenyar als nens els fonaments de la fe catòlica i introduir-los en la vida de l'Església d'una manera dinàmica i alegre. El projecte pretén acompanyar els nens en una experiència de vida cristiana que inclou la preparació per a la Primera Comunió, que es realitzarà després de dos anys de catequesi, alhora que en una major integració en la comunitat eclesial i un aprenentatge de la vida espiritual.

Edge Junior

Informació

Marta Díez Quesada
638.724.691
Alberto Cavallar
635.04.91.72

Edge Junior és una activitat pensada per a 1r i 2n de l'ESO. L'objectiu és apropar-nos tots junts més a Déu per mitjà de diferents jocs, dinàmiques i xerrades.

Aquí hem creat comunitat i coneixem Jesús d'una manera profunda i personal. Som un grup d'amics en el qual està inclòs Jesús, el centre de la nostra vida.

L'horari d'Edge Junior és els divendres de 17:30 a 18:30 h. No dubtis a apuntar-te!

Si encara estàs dubtant, vine i prova un dia sense cap compromís. T'esperem!

Benvingut a casa!

Edge Sènior

Informació

Loreto de Ros
644.290.916
lderosd@gmail.com
Luis Franco
620.578.507
luis.fd65@gmail.com

Edge és un estil de formació que prové dels Estats Units. Té com a fi portar els joves a prop de Crist.

Edge Sènior és un espai per a la formació d'adolescents que volen trobar-se amb Crist. Amb altres nois i noies de la seva edat (3er i 4t d'ESO) fem xerrades i dinàmiques per apropar-nos entre nosaltres i conèixer més a Déu cada dia. Es tracta d'una formació que difereix de la tradicional en el sentit que és molt més dinàmica buscant aprendre a través de jocs i formar comunitat amb els altres adolescents de la parròquia. El moment més important és l'últim, en el qual ens reunim tots a la capella i fem Adoració!

L'horari d'Edge Sènior ès els divendres de 18:45 a 19:45 h.

No dubtis a apuntar-te! Vine a provar un dia sense cap compromís. T'esperem!

Benvingut a casa!

Lifeteen

Informació

Carles Vázquez
682.744.817
carles.vazquez@gmail.com
Belén Soley
630.388.116
belensoley@gmail.com

Lifeteen arriba a Santa Agnès amb l'objectiu que els joves que estudien Batxillerat, descobreixin l'Amor de Crist i aprofundeixin en la seva relació personal amb Ell i la seva Església.

Durant tot el curs, es reflexiona sobre els ensenyaments de Déu, es tracten temes d'actualitat i es tenen moments d'oració. El nostre sacerdot i monitors estan pendents de les necessitats i dubtes dels joves, disposats a ajudar i guiar-los en qualsevol moment.

Si tens entre 16 i 18 anys t'esperem els divendres entre 20:00 i 21:30 h. No dubtis a apuntar-te!

Casal d’estiu

Informació

Carlos María Ram de Viu de Gaminde
652.366.875
ramdeviuc@gmail.com

El Casal Santa Agnès és un espai lúdic que s'ofereix a les famílies l'última setmana de juny i les dues primeres de juliol per a nens i nenes que hagin cursat aquest any des de P4 fins a 4t de l'ESO.

L'objectiu del Casal és educar els nens, nenes i adolescents en la fe cristiana durant el temps lliure. Les activitats que s'ofereixen van des d'activitats lúdiques, fins a excursions i sortides diverses. Estem segurs que els vostres fills gaudiran molt amb nosaltres!

Rosari diari (12:30 h)

Som un grup de persones que cada dia resem el rosari a les 12:30 h al temple gran.

Les intencions poden ser personals o les pots compartir, però l'important és pregar junts pel bé de tots.

T'esperem, ets benvingut!

Catequesi a l’escola

Informació

Nuria Saladich
609.44.01.58
nuriasaladich@gmail.com

Som un grup de catequistes voluntaris que des de la parròquia oferim catequesi a les escoles que no tenen previst preparar als seus alumnes per a la Primera Comunió.

Tant si vols que els teus fills es preparin per a la catequesi com si tens formació de catequista, des d'aquesta activitat pastoral podem ser d’ajuda.

Direcció espiritual

Informació

Sacerdotes de la Parroquia

XII hores de Bíblia

Informació

Xavier Gambús

Activitat iniciada l'any 2016, seguint les indicacions del Papa Francesc al "Motu proprio" Aperuit Illis de dedicar el tercer diumenge del temps ordinari a la Paraula del Senyor.

A la parròquia ho celebrem cada dos anys, en els anys parells, llegint diferents llibres de la Bíblia de forma continuada entre les 9h:00h i les 21:00h del dissabte.